Segelflyg – Presentkort provlektion

Image 104

*Provlektioner under COVID-19*

Hej!

 

I enlighet med folkhälsomyndighetens rekommendationer, följer segelflyget riktlinjer för att minska smittspridningen där provlektioner inte är möjliga att genomföra. Du är varmt välkommen att återkomma när våra myndigheter utlyser nya riktlinjer som gör det möjligt att genomföra provlektioner i enlighet med de offentlig rekommendationerna. Du som har ett presentkort som har gått ut eller kommer att gå ut under gällande restriktioner är varmt välkommen att boka ändå. Utgångsdatumet kommer att bortses ifrån om det inte utgått före 1-jan 2018.

Ta hand om varandra och håll avstånd!

Varma hälsningar
Östra Sörmlands Flygklubb

Segelflyg – Provlektion

Vill du ge bort en annorlunda present eller prova på något som du själv inte gjort tidigare. Den perfekta presenten för alla åldrar, Oavsett gammal eller ung kommer du att få sommarens bästa upplevelse då du får segelflyga ljudlöst över Sörmland. När ni seglar runt under molnen kommer du att få prova på att spaka flygplanet själv. I presentkortet ingår följande:

 

Flygning

Du kommer tillsammans med din instruktör att bogseras upp av ett bogserflygplan. När ni är uppe på höjd kopplar ni loss från bogserflygplanet och ni seglar med ett svagt sus fram genom luften över Gnesta. Uppe i luften kommer du att få chansen att spaka flygplanet själv. Flygplanet är utrustat med dubbelkommando så instruktören bak har samma kontroller som du under flygningen. På så sätt går det enkelt att instruera hur du ska spaka för att flyga flygplanet. När ni landat efter flygningen väntar ett diplom.    

 

Teorigenomgång

Före flygningen kommer du få en teorigenomgång på marken runt flygplanet. Vi berättar om segelfyg och om flygplanet vi ska flyga. Vi kommer att visa alla dess instrument och du kommer lära dig hur man läser av dem, hur man kontrollerar alla reglage och hur du styr flygplanet. Har du bekanta med dig få de också vara med på genomgången. Om ni har några frågor eller funderingar så svarar vi givetvis på dessa.

Ditt presentkort gäller i 2 år och säsongen är mellan maj och september. Om du efter din flygning bestämmer dig för att ta segelcertifikat får du givetvis tillgodoräkna din flygning till utbildningen.

Låter detta som någonting för dig? Ta kontakt med Sven Blomberg, för presentkort utskick och betalning på mailen sven.blomberg@osfk.se eller på mobil, 070-792 92 29 så ordnar vi ditt ditt presentkort.

Pris: 1.800:-

Kontaktperson för inbokning av provlektion i Segelflyg:

Florian Enoksson, florian.enoksson@osfk.se eller 072-253 69 99